Over ons

Vitana Fysiotherapie gaat voor kwalitatief hoogwaardige zorg. Wij werken vanuit de wil om mensen met een goed gevoel de deur uit te laten gaan. Vertrouwen, openheid, gelijkwaardigheid en gezelligheid zijn in onze praktijk dan ook niet meer dan vanzelfsprekend.

Bij ons staat uw hulpvraag en uw welbehagen centraal. We brengen uw bewegend functioneren in kaart en zoeken samen met u naar mogelijkheden om uw doelen te bereiken. Wij zetten hiervoor verschillende behandelmethoden in. Wij zijn meer dan fysieke behandelaars, wij zijn ook begeleiders met een luisterend oor. Persoonlijke aandacht staat, naast zorg en expertise, voorop. Bij Vitana Fysiotherapie behandelen we niet enkel uw pijn of beperking, maar staat ook het coachen en sturen van het herstelgedrag centraal.

Renate Peppenster

Niets is zo interessant als de puzzel die ons lichaam vormt. En niets is zo belangrijk voor het lichaam als om in beweging te blijven. Wanneer dit niet (goed) lukt, kijk ik graag samen met iemand waardoor dit komt en hoe we dit samen kunnen oplossen.

Het leukste van mijn vak vind ik de verschillende mensen die ik iedere dag mag behandelen. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en voor iedereen zijn andere dingen belangrijk. Iets wat voor de ene heel goed helpt, kan voor een andere geen effect hebben. Hierdoor blijf ik uitgedaagd om de behandeling steeds zo goed mogelijk op iemand persoonlijk aan te passen.

Aangezien ik niets zo belangrijk vind als beweging, blijf ik zelf in beweging door verschillende sporten, waaronder hardlopen en zwemmen. Ook maak ik graag een wandeling met de hond. Wij hebben ieder jaar een pup die wij socialiseren voordat hij aan zijn opleiding als blindengeleidenhond gaat beginnen. Verder geef ik al enkele jaren les bij de reddingsbrigade. Daar leer ik de kinderen met veel plezier wat ze kunnen doen wanneer zij zelf of iemand anders in het water in de problemen komen.

Ik ben zelf met de fysiotherapie in aanraking gekomen nadat mijn schouder uit de kom was geschoten. De fysiotherapeut heeft mij toen enorm geholpen om weer vertrouwen in mijn schouder terug te krijgen. Nu help ik graag andere om ook het vertrouwen in hun lichaam weer terug te krijgen.

Specialisaties:

renate@vitanafysiotherapie.nl of info@vitanafysiotherapie.nl

BIG nummer: 09924643904

Daniek Peppenster

Ik zal me even voorstellen, hoi ik ben Daniek. Dol op zwemmen, lekker in de natuur zijn, maar ik vind het ook heerlijk om op de bank te kruipen en een goede film of serie te kijken. Door mijn interesse in het menselijk lichaam ben ik de opleiding fysiotherapie gaan doen. Met name de uitdaging om iemand weer pijnvrij te kunnen laten bewegen spreekt mij erg aan. Samen met de patiënt kijk ik dan naar een passende behandeling.

Naast een passie voor fysiotherapie bij volwassenen, vind ik het ook geweldig om met kinderen te werken. Daarom ben ik in februari 2020 gestart met de opleiding tot kinderfysiotherapeut. Samen met ouders en kind ga ik kijken naar een passende behandeling, die ook nog eens heel leuk is.

Specialisaties:

daniek@vitanafysiotherapie.nl

BIG nummer: 79926925704