Floor® Zwangerschapscursus in Tilburg

Tijdens en na de zwangerschap kunnen we je helpen met:

Ben jij opzoek naar een zwangerschapscursus in Tilburg? Bij Vitana Fysiotherapie bieden wij de complete Floor® Zwangerschapscursus aan. Dit betekent dat we je graag helpen bij het verantwoord sporten tijdens je zwangerschap en na je bevalling en dat we je helpen bij het goed voorbereid je bevalling ingaan door het geven van de cursus bevallingsvoorbereiding.

Floor® Zwangerschapstraining

Wil je graag sporten tijdens je zwangerschap? Dan ben je van harte welkom bij onze trainingen. Deelnemen aan de zwangerschapstrainingen kan vanaf je termijnecho (12 weken), maar ook later instappen is geen enkel probleem. Je mag blijven trainen zolang jij het prettig vindt, vaak kan dit gewoon tot aan de uitgerekende datum.

De trainingen zijn gericht op het behouden of verbeteren van kracht, stabiliteit en conditie, altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je fit aan je bevalling en het moederschap kan beginnen. Door onze achtergrond als fysiotherapeut kun je bij ons ook trainen wanneer je last hebt van bijvoorbeeld bekkenpijn of diabetes.

Onze lessen worden buiten gegeven in doorlopende groepen bestaande uit zwangere vrouwen en moeders die al bevallen zijn. De lessen vinden plaats op dinsdagavond van 19.30u tot 20.30u.

Wil je deelnemen aan onze trainingen? Schrijf je dan snel in voor een gratis proefles!

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de zes weken bieden wij je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. Tijdens deze avond bespreken we op een no-nonsense en eerlijke manier alles wat er komt kijken bij een bevalling en de kraamtijd.

De groepen bestaan uit maximaal 3 stellen en de mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30 en 34 weken zwangerschap. Het is mogelijk om alleen aan de Floor® Bevallingsvoorbereiding deel te nemen als je geen zwangerschaps- of hersteltrainingen volgt.

Onze eerstvolgende bevallingsvoorbereidingen vinden plaats op maandag 1 juli 2024 en op maandag 19 augustus 2024. De voorbereiding begint om 18.30u en duurt 2 tot 2,5 uur.

Wil je de voorbereiding liever niet in een groep volgen? Of passen de tijden je niet? Neem dan even contact op voor de (privé)mogelijkheden.

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling verantwoord werken aan een goed herstel? Dan ben je van harte welkom bij onze Floor® Hersteltrainingen. Je kunt beginnen vanaf 3 weken na je bevalling (ben je via je via een keizersnede bevallen, dan ben je na 6 weken welkom). Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen! Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorgen wij voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

We trainen buiten in doorlopende groepen, die bestaat uit zwangere en moeders die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het weer opbouwen van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.

De trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 u tot 20.30 u.

Wil je deelnemen aan de trainingen schrijf je dan snel in voor een gratis proefles!

Meer informatie over Floor® is te vinden op:
https://www.ditisfloor.nl/

Preoflessen

Benieuwd geworden naar onze trainingen, kom dan snel een proefles meedoen!

Proeflessen zijn gratis en altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingsmail van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Wij hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een proefles of voor de Floor® Bevallingsvoorbereiding? Stuur dan een mail naar afspraken@vitanafysiotherapie.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en aan welke les je wilt deelnemen.