Floor Fysio

Bij Vitana Fysiotherapie bieden wij Floor® aan. Floor® is de nieuwste meest complete zwangerschapscursus van Nederland.

Floor® Zwangerschapstraining

Wil je graag sporten tijdens je zwangerschap? Dan ben je van harte welkom bij onze trainingen. Deelnemen kan vanaf je vanaf je termijnecho (12 weken), maar ook later instappen is geen enkel probleem. Je mag blijven trainen zolang jij het prettig vindt, vaak kan dit gewoon tot aan de uitgerekende datum.

We trainen buiten in doorlopende groepen, die bestaan uit zwangere vrouwen en moeders die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau. Verantwoord sporten tijdens je zwangerschap voorkomt en vermindert klachten en zorgt ervoor dat je zo fit mogelijk aan je bevalling en het moederschap begint. Doordat wij een achtergrond hebben als fysiotherapeut kun je (juist) ook mee doen als je last van je bekken of andere klachten hebt. Als jij wilt is er altijd een weg.

De trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 u tot 20.30 u.

Wil je deelnemen aan de trainingen schrijf je dan snel in voor een proefles!

Floor® Bevallingsvoorbereiding

Tijdens de trainingen komt er zijdelings al veel ter sprake over de bevalling en de kraamtijd, maar eens in de zes weken bieden wij je ook de mogelijkheid om daarnaast een extra avond Floor® Bevallingsvoorbereiding te volgen. No-nonsens, eerlijk en zinvol. "Bereid je voor op alles en verwacht niets", is ons motto voor deze leuke avond. Een groep bestaat uit maximaal 4 stellen. De mooiste periode om in te schrijven is tussen de 30-34 weken zwangerschap. De Floor® Bevallingsvoorbereiding kan ook apart afgenomen worden als je niet de fysieke trainingen volgt.

Wil je liever niet in een groep? Of passen de tijden je niet? Neem dan even contact op voor de privémogelijkheden.

De volgende bevallingsvoorbereiding zal plaatsvinden op 16 september 2021 en 28 oktober 2021. Het aantal deelnemers zal afhangen van de corona maatregelen op dat moment, maar er zal altijd gezorgd worden voor voldoende afstand tussen de koppels.

Floor® Hersteltraining

Wil je na de bevalling ook weer verantwoord toewerken naar een goed herstel? Doe dan mee met de Floor® Hersteltraining! Je bent van harte welkom vanaf 3 weken na je bevalling. Ben je via je via een keizersnede bevallen, dan ben je na 6 weken welkom. Maar stuur gerust eerder even een berichtje voor tips en adviezen! Leidend is altijd hoe jij je voelt en dan zorgen wij voor een verantwoorde opbouw met optimale aandacht voor het herstel van je buik en je bekken(bodem).

We trainen buiten in doorlopende groepen, die bestaat uit zwangere en moeders die al bevallen zijn. De lessen zijn actief en gericht op het behouden of verbeteren van je kracht, stabiliteit en conditie, maar altijd afgestemd op jouw niveau.

De trainingen worden gegeven op dinsdagavond van 19.30 u tot 20.30 u.

Wil je deelnemen aan de trainingen schrijf je dan snel in voor een proefles!

Meer informatie over Floor® is te vinden op:
https://www.ditisfloor.nl/

Proeflessen

Benieuwd geworden naar onze trainingen, kom dan snel een proefles meedoen!

Proeflessen zijn altijd mogelijk, maar alleen na het invullen van het intakeformulier (in de bevestigingsmail van je proeftraining) en een korte intake vooraf. Wij hechten er veel waarde aan om van te voren te weten waar we rekening mee kunnen houden.

Aanmelden

Wil je je aanmelden voor een proefles of voor de Floor® Bevallingsvoorbereiding? Stuur dan een mail naar afspraken@vitanafysiotherapie.nl. Vermeld hierin je naam, telefoonnummer en aan welke les je wilt deelnemen.

Specialisaties