Personal training Reeshof

Wil jij graag gaan sporten? Wil je weer in beweging komen en werken aan een fit lichaam? Heb je wellicht lichamelijke klachten die je weerhouden om te gaan sporten, omdat je bang bent dat je klachten zullen verergeren tijdens het sporten? Onze fysiotherapeut Daniek helpt je hierbij graag.

Tijdens de personal training zal er worden gewerkt aan jouw doelen onder begeleiding van een fysiotherapeut. Tijdens de eerste meeting zullen de doelen worden doorsproken, Daniek zal vragen waar je aan wilt werken en kijkt dan samen met jou naar een passend trainingsschema.

Heb je op het moment lichamelijke klachten, dan zullen deze eerst middels een intake in kaart worden gebracht. Hierna kan het trainingsschema hierop worden aangepast. Het doel is om de lichamelijke klachten dan zoveel mogelijk te verminderen middels de oefeningen.

De personal training kan zowel solo als in duo vorm worden gevolgd. Wil je graag één uur zelf sporten waar volledige aandacht voor jou is, dan is het solo pakket iets voor jou. Vind je het gezelliger met een vriend, vriendin of familielid te sporten dan is het duo pakket iets voor jullie.

Het solo pakket kost per training €60,-, je kunt ook een 10 strippenkaart van €550 of een 20 strippenkaart van €1000,-aanschaffen. Kiezen jullie voor het duo pakket dan zijn de kosten per persoon per training €35,-. Ook hier kun je een 10 strippenkaart aanschaffen, deze kost €300,- p.p. of een 20 strippenkaart welke €575,- p.p. kost.

Ben je geïnteresseerd om gebruik te maken van de personal training met onze fysiotherapeut Daniek, dan kun je je aanmelden via afspraken@vitanafysiotherapie.nl. Of je kunt bellen naar 06-81988713 waar je ook om meer informatie kan vragen.