Tarieven

Op deze pagina vind je alle tarieven die wij binnen onze praktijk hanteren. Heb je ergens vragen over of is iets niet duidelijk, neem dan vooral even contact met ons op.

Sportmassage

Babymassage

Floorfysio (zwangerschapstrainingen)

Personal training

Fysiotherapie

Sportmassage

Prijs
25 minuten €30,-
50 minuten €52,-

Babymassage

Prijs per cursus
Cursus in de praktijk €95,-
Cursus aan huis €120,-

De cursus babymassage wordt door veel aanvullende zorgverzekeringen geheel of gedeeltelijk vergoed.

Floor fysio

Prijs
Strippenkaart 5 trainingen €60,-
Strippenkaart 10 trainingen €110,-
Strippenkaart 20 trainingen €200,-
Bevallingsvoorbereiding in een groep €55,- of 3 strippen per stel
Bevallingsvoorbereiding privé €110,- per stel

De strippenkaarten hebben een geldigheidsduur van 12 maanden.

De eerste training bij de Floor® Zwangerschapstraining of de Floor® Hersteltraining is altijd een gratis proeftraining. Wil je meedoen aan een proeftraining, stuur dan een mail afspraken@vitanafysiotherapie.nl.

Er zijn mogelijkheden om (een gedeelte van) de kosten van de Floor® trainingen vergoed te krijgen. De hoogte van de vergoeding is afhankelijk van je zorgpolis. De factuur van de Floor® trainingen dien je zelf in bij jouw zorgverzekeraar.

Personal training

Prijs
Solo losse training €60,-
Solo 10 strippenkaart €550,-
Solo 20 strippenkaart €1000,-
Duo losse training €35,- p.p.
Duo 10 strippenkaart €300,- p.p.
Duo 20 strippenkaart €575,- p.p.

De trainingen duren 50 minuten en de strippenkaarten hebben een geldigheidsduur van 12 maanden.

Fysiotherapie

Indien u niet aanvullend verzekerd bent voor fysiotherapie gelden de volgende tarieven:

Behandeling Prijs
Zitting algemene fysiotherapie €39,50
Korte zitting algemene fysiotherapie €20,-
Intake, screening en onderzoek €50,-
Intake en onderzoek na verwijzing €45,-
Zitting kinderfysiotherapie €45,-
Intake kinderfysiotherapie na verwijzing €48,-
Toeslag aan huis/inrichting €18,-
Verzuimtarief 75%
Screening €20,-
Eenmalig fysiotherapeutisch onderzoek €55,-
Verslag letselschade eenvoudig €65,-
Verslag letselschade complex €100,-

Vergoedingen

Het merendeel van de fysiotherapeutische behandelingen worden vergoed vanuit aanvullende verzekeringen.

Wanneer u verzekerd bent voor fysiotherapie zullen wij de behandelingen bij uw zorgverzekeraar declareren. Wij hebben voor 2023 een contract afgesloten met alle zorgverzekeraars, behalve met Menzis (hieronder vallen ook Anderszorg, HEMA, PMA en Vink Vink), Zorg en Zekerheid, Caresq en CZ Just. Mocht je bij een van deze zorgverzekeringen verzekerd zijn, dan kun je nog steeds bij ons terecht voor een behandeling. Echter zul je achteraf hiervan een factuur krijgen. Deze kun je zelf inleveren bij de zorgverzekeraar. Let op! Er wordt dan slechts een (klein) deel van de factuur vergoed.

Afspraken dienen 24 uur van tevoren geannuleerd te worden. Bij afspraken die niet of te laat geannuleerd worden, zijn wij helaas genoodzaakt 75% van het tarief van de voorgenomen behandeling in rekening te brengen. Niet nagekomen afspraken komen altijd voor eigen rekening, deze mogen niet aan uw zorgverzekeraar gedeclareerd worden.

Jonger dan 18 jaar:

De behandelingen worden vergoed vanuit de basisverzekering. U krijgt maximaal 18 behandelingen per jaar vergoed. Deze 18 behandelingen worden uit de basisverzekering vergoed. U hoeft geen eigen risico te betalen. Als er meer behandelingen nodig zijn zullen deze worden vergoed uit de aanvullende verzekering van de ouders, mits zij een aanvullende verzekering hebben. In geval van een ‘chronische aandoening’ vindt volledige vergoeding plaats vanuit de basisverzekering.

Voor klanten van 18 jaar en ouder:
Niet chronische fysiotherapie

De behandelingen worden vergoed vanuit de aanvullende verzekering. Hoeveel behandelingen u per jaar vergoed krijgt is afhankelijk van uw aanvullende verzekering.

Chronische fysiotherapie

Alleen als er sprake is van een aandoening die voorkomt op de Chronische Lijst (ook wel Lijst Borst genoemd) en de verwijzing aan de eisen van de zorgverzekeraar voldoet kunt u in aanmerking komen voor een chronische machtiging. Wij kunnen voor u een chronische machtiging aanvragen. Klik voor de volledige lijst van chronische indicaties op de volgende link: https://zorgvergoeding.com/page/86/chronische-lijst-van-aandoeningen/

Bij een chronische machtiging worden de behandelingen als volgt verdeeld:

Behandeling 1 t/m 20:

De eerste twintig behandelingen worden vergoed uit u aanvullende verzekering (indien deze is afgesloten). Als het budget van de aanvullende verzekering niet (meer) toereikend is of u heeft geen aanvullende verzekering, dan dient u (een deel van) de behandelingen zelf te betalen.

Vanaf behandeling 21:

Vanaf de 21ste behandeling worden de behandelingen voor de duur van de chronische machtiging vergoed uit de basisverzekering. U dient dan nog wel het eigen risico te betalen als deze nog niet gebruikt is voor andere zorg. Let op: het eigen risico loopt per kalenderjaar. Loopt uw machtiging na 1 januari door? Dan dient u opnieuw het eigen risico te betalen.

Uitzondering

Uitzonderingen op deze indeling van behandeling is er bij artrose aan de knie of heup en bij COPD. Bij artrose van de knie of heup krijgt u 12 behandelingen per 12 maanden vergoed. Bij COPD worden vanaf 2019 vanaf de eerste behandeling uit de basisverzekering vergoed. Over hoeveel behandelingen u voor uw COPD vergoed krijgt, kunnen de fysiotherapeuten u meer informatie geven.